FŐOLDAL | Csapatunk

CSAPATUNK

“A magyar emberek okosságával és kreativitásával meghódítjuk a világot.”

Kik vagyunk?

Egy családi „garázsvállalkozásból” induló, és mára több mint 100 főt számláló, nemzetközi terepen fejlesztő csapat, akik egyre több országon és kultúrán átívelve is őrzik egykori családi jellegüket.

Mintegy 20 év ERP fejlesztési és bevezetési tapasztalat és több mint 500 elégedett Dyntell ERP ügyfél nyomán megalkottuk a Dyntell BI-t, saját fejlesztésű üzleti intelligencia (BI) rendszerünket. Közel 30 feketeövessel vérteztük fel csapatunk, akik sok éves tapasztalatuk nyomán pontosan értik és ismerik az egyes vállalati folyamatokban rejlő kihívásokat, a vezetők valódi problémáit. Felhasználóink tanúsíthatják, hogy fel tudjuk tenni azokat a bizonyos jó kérdéseket és ismerjük annyira az iparági sajátosságokat, melyekkel meg is válaszoljuk azokat.

Maga a ”Dyntell” elnevezés a „dynamic intelligence” kifejezés összevonásával jött létre, egyben a cégcsoport által fejlesztett üzleti szoftverek márkaneve. Saját fejlesztésű megoldásainkat Európa több pontján és néhány éve már Észak-Amerikában is értékesítjük, központunk az Egyesült Államokban, Coloradóban található.

Teljes kontrolling és automatizáló rendszer

Dyntell Bi - Döntéstámogató rendszer

Noha a döntéstámogató rendszerek nem számítanak ismeretlen területnek a magyar fejlesztők körében, mi mégis nagyot álmodtunk, és túlléptünk a hagyományos BI konvenciók korlátain. Ekképp tűztük ki Dyntell BI rendszerünk legfőbb céljává, hogy képes legyen bármilyen adatforráshoz vagy üzleti rendszerhez illeszkedni.
Ugyan a nemzetközi BI rendszerek jelen vannak tanácsadóikkal a magyar piacon, egy fejlesztő cégnél szakmai ártalom, hogy egészen más szinten ragadja meg ugyanazt az üzleti problémát. Márpedig mi nem tudjuk beérni a szoftverek limitált belső eszközeivel.

Így válhatott mára rendszerünk az egyetlen olyan hazai fejlesztésű eszközévé, melyet globális piacon is értékesítenek.
(dyntellbi.com)

A Dyntell BI túlmutat egy dizájnos vezetői információs műszerfalon. Teljes kontrolling és automatizáló rendszert építünk ügyfeleink vállalatirányítási rendszere köré, ami azonnal figyelmeztet a felmerülő problémákra, tervezhetőséget biztosít és akár kétszámjegyű profit növekedést garantál. Ami pedig ennél is fontosabb: pontosan láthatóvá válik, mitől függ egy cég profitja, és melyek azok a tényezők, amik változtatásával hatékonyabban növelhetők a bevételek és optimalizálhatók a költségek.

Dyntell Bi üzleti intelligencia rendszer

Ösztönös cégvezetés helyett válaszd az adatelemzést. Hozz megalapozott üzleti döntéseket a megfelelő időben, a megfelelő adatok alapján.

KAPCSOLAT

1117 Budapest INFOPARK, Gábor Dénes u. 2. D/I

4024 Debrecen, Csapó utca 28. Pulykakakas irodaház

info@dyntellbi.hu

KÖVESS MINKET!

ÍRJ NEKÜNK!
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Copyright 2019 © Dyntell Magyarország

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.Ne vegyél robotot! – Itt az igazi Ipar 4.0

Ne vegyél robotot! – Itt az igazi Ipar 4.0

Mi az Ipar 4.0? Képzelj el egy önvezető autót, ami nem csak a munkába visz el, hanem amíg Te dolgozol megtankol és bevásárol az áruházban, majd érted jön a munkaidő végén. Most pedig képzeld el a gyártó cégedet, amint önmagát vezeti: meghozza azokat az operatív...

További cikkek >


Elég jó cégvezető vagy céged új szintre emeléséhez?

Elég jó cégvezető vagy céged új szintre emeléséhez?

Gino Wickman szerint szinte minden cégvezető szembesül vállalatvezetés során az alábbi 5 frusztrációval (ezek még nem a tesztkérdések) (https://www.amazon.com/Traction-Get-Grip-Your-Business/dp/1936661837). A kontroll hiánya, nem tartod ellenőrzésed alatt: az idődet,...

További cikkek >

További cikkek >


Ne vegyél robotot! – Itt az igazi Ipar 4.0

Ne vegyél robotot! – Itt az igazi Ipar 4.0

Mi az Ipar 4.0? Képzelj el egy önvezető autót, ami nem csak a munkába visz el, hanem amíg Te dolgozol megtankol és bevásárol az áruházban, majd érted jön a munkaidő végén. Most pedig képzeld el a gyártó cégedet, amint önmagát vezeti: meghozza azokat az operatív...

További cikkek >Matic esettanulmány

A Matic Kft. 1992-ben alakult, 1998-ban a Horváth Rt. Cégcsoport tulajdonába került, és jelenleg is a cégcsoport tagjaként tevékenykedik. 30%-ban saját termékek gyártásával (pénztárgépfiókok, kazetták, trezorok, műszerszekrények, műszerdobozok)…Costa Coffee esettanulmány

Az L-Coffee Kft. 2011-ben alakult, a brit Costa kávéház lánc magyarországi képviselője, 29 üzlettel itthon, főként Budapesten és környékén. Az L-Coffee Kft. az egyes kávézóik (Costa Coffee) forgalmát egymástól függetlenül rögzítő kasszarendszereik leváltására keresett központosított…F.M.F. esettanulmány

Az F.M.F. Fém-és Műanyagfeldolgozó Kft. 1991-ben alakult Püspökladányban. Termékeik közt találhatók folyadékgyűjtők, kiegyenlítő tartályok, légtartályok, hidrogéntároló tartályok és szerelt hűtőberendezések. 2017-ben a céget megvásárolta az amerikai, 30 Mrd USD bevételű Johnson Controls cégcsoport.